SCENA NARVIL 2017

Hotel Narvil Conference & Spa to wyjątkowe miejsce położone wśród lasu i nad brzegiem Narwi, jedynie 40 minut od centrum Warszawy, to połączenie eleganckiego hotelu, nowoczesnego centrum konferencyjnego i ekskluzywnego spa. Doskonała lokalizacja nad brzegiem Narwi, dyskretna i zaciszna atmosfera okolicy oraz bogaty wybór atrakcji i możliwości wypoczynku tworzą niezwykłą ofertę Hotelu. To miejsce obdarzone energią pochodzącą wprost z natury. Hotel powstał w pełnej harmonii z przyrodą, która stanowiła inspirację zarówno dla nazwy, jak i dla przestrzeni wewnątrz Hotelu. Na każdym kroku znajdują się niecodzienne nawiązania do dwóch symboli Hotelu – żywiołu wody i spokoju lasu.

2 maja 2017 roku właśnie w tym urokliwym miejscu zainaugurowała swą działalność SCENA NARVIL 2017; dla Gości HOTEL NARVIL CONFERENCE & SPA wystąpił Teatr TYJATR (Słowacja) z rodzinnym spektaklem „Herkules lub podbój piekła”; dyrektor teatru: Ivan Gontko autor: Anton Anderle scenariusz: Miroslav Duša reżyseria: Juraj Hamar.

Oto relacja z tego wydarzenia.