WSPARCIE 6 EDYCJI FESTIWALU LALKA NA SCENIE 2021

W dniach 4-5 września 2021 roku w Warszawie na Rynku Nowego Miasta po raz szósty odbył się Międzynarodowy Festiwal Ulicznych Teatrów Lalkowych „Lalka na Scenie”. Była to wyjątkowa okazja do spotkania z Mistrzami teatru ulicznego z Europy i z Polski. Festiwal powstał dzięki zaangażowaniu i wsparciu Partnerów, Przyjaciół i Biura Festiwalowego. W imieniu organizatora Fundacji Meritum im. Zbyszka Winiarka: Prezes Fundacji Grażyna Karwowska-Winiarek i Dyrektor Artystyczny Ivan Gontko, dziękują wszystkim za wsparcie, bez którego organizacja tegorocznej edycji byłaby niemożliwa.

Projekt dofinansowano ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego i Sportu.

Nasi Partnerzy: Agencja MWM PR media wizerunek marketing, Tyjatr, Teatr Kamienica, Teatr Baj, Restauracja Enoteka, Miejskie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji w M.ST. Warszawie S.A. oraz Warszawska Kranówka, Wspólnota Mieszkaniowa RNM 3,5,7,9.

Patroni Medialni: TVP ABC ,TVP Kultura, TVP3 Warszawa, e-teatr.pl, CzasDzieci.pl, MiastoDzieci.pl – inspiracje dla rodziców i dzieci, Qlturka.pl, Dziecko w Warszawie, Dobra Mama

patroni lns 2021 belka na FB